Over Ons

Laagdrempelig

Het Pot Still Festival is een laagdrempelige en ontspannen manier om in contact te komen met de beste gedistilleerde dranken en de daadwerkelijke producenten hiervan. Het is niet nodig om een kenner te zijn van een bepaald product, omdat u tijdens de sessies voldoende de tijd krijgt om diverse producten te proeven en met elkaar te vergelijken.

Ruime selectie

Elk jaar weer proberen wij een ruime selectie voor u te maken. De nadruk tijdens ons festival ligt bij producten zoals whisky, cognac, armagnac, eau-de-vie en grappa, maar ook bij (franse) likeuren en ander gedistilleerd. Voorwaarde … het moet op een eerlijke niet industriële manier geproduceerd zijn met de nadruk op topkwaliteit.

Zeer gewaardeerd

Nu, vele edities later, merken we nog steeds dat dit door veel mensen gewaardeerd wordt. Sommige gezichten worden langzaam bekenden, omdat ze al op meerdere edities aanwezig zijn geweest … maar ook elk jaar verschijnen er weer nieuwe. Nieuwsgierig gemaakt door anderen of gewoon omdat consumenten tegenwoordig goed geïnformeerd willen zijn om weloverwogen keuzes te kunnen maken.