Om op de hoogte te blijven en ...
   Door u aan te melden gaat u akkoord met het volgende algemene voorwaarden;

U geeft het “Pot Still Festival” toestemming om U periodiek een e-mail toe te zenden met algemene informatie over het Pot Still Festival. U geeft het “Pot Still Festival” toestemming om U, indien een adres is opgegeven, ook per post informatie over het Pot Still Festival toe te sturen. Ook geeft U toestemming aan de “BV Groothandel van Wees” om U periodiek informatie per e-mail te verzenden over proeverijen en producten gerelateerd aan het Pot Still Festival. BV Groothandel van Wees is organisator en eigenaar van het Pot Still Festival.

Uw gegevens worden onder geen beding doorgegeven aan derden.
Aanmeldingen kunnen zonder opgaaf van redenen geweigerd worden. Voorkeur van e-mail adressen gaat uit naar privé e-mail adressen.

Indien een e-mail adres wordt opgegeven welke door een werkgever van de aanmelder is verstrekt, is de aanmelder verantwoordelijk voor het gebruik hiervan. In geval van een e-mail adres verstrekt door een werkgever, dient de aanvrager de hiervoor door de werkgever gestelde voorwaarden in acht te nemen. Het Pot Still Festival is op geen enkele manier dan ook aansprakelijk te stellen voor eventuele bezwaren van de werkgever en gevolgen hiervan voor de aanmelder.


Het "Pot Still Festival" is eigendom van:
BV Groothandel van Wees
Postbus 18
3800 AA Amersfoort
Kvk nr. 31001557


   
         
Wanneer Foto's English Whiskyworld.nl UltimateWhisky.com
Waar • Mailinglist  

 

 
Voor Wie        
Kaarten        
         

© BV Groothandel van Wees 2013